Home » Freestyle werken, fulltime plezier (leestip)

Freestyle werken, fulltime plezier (leestip)

freestyle werken

Ga je met tegenzin naar je werk, omdat het saai en vervelend is? Ploeter je nog steeds in je eigen onderneming die nooit echt van de grond is gekomen? Weet je niet wat je echt wilt doen? Dan is het nu tijd om het helemaal anders aan te pakken. Freestyle werken, fulltime plezier laat zien hoe je geld kunt verdienen door te doen wat je leuk vindt. Plezier in je werk maakt je gelukkig, en geluk leidt vaak tot succes.

freestyle werken

Ontdek de tien geheimen die je moet kennen om van je hobby je werk te maken, of om je huidige baan naar je hand te zetten. Je kunt vandaag al aan de slag gaan om je eerste playcheck te verdienen. Of je nu een bedrijf wilt starten, een boek wilt schrijven of de wereld wilt veranderen: ga freestyle werken, dan heb je fulltime plezier. John Williams, die je misschien kent van de cultroman Stoner (wat overigens ook een geweldige aanrader is), ontsnapte aan het keurslijf van een vaste baan in de zakenwereld en maakte van zijn passie zijn beroep. Hij is de organisator van Scanners Night, een maandelijks evenement voor creatieven en ondernemers in Londen.

Werken wordt spelen

De auteur wil mensen helpen om het werk te gaan doen, dat hun liefhebberij is. Te veel mensen werken alleen om geld te verdienen, zodat ze in hun vrije tijd leuke dingen kunnen doen. Werken moet spelen worden. Hij behandelt tien geheimen hoe je je werk naar je zin kunt maken en 21 mythen die dat in de weg staan. Hij maakt de stappen heel praktisch met hulpmiddelen voor analyse, tips en trucs. Hij besteedt veel aandacht aan hoe je met je hobby (veel) geld kunt verdienen. Het boek bestaat uit alleen tekst; mythen staan in een apart donker kader; praktijkvoorbeelden en werkopdrachten in een andere letteropmaak.